Lolo Jones.
Volledig scherm
Lolo Jones. © ldus

De frustraties van olympische atlete (36), die nog maagd is: “Als mannen horen dat ik wil trouwen, zijn ze weg”

Time-out“Maagd blijven is lastiger dan afstuderen of trainen voor de Olympische Spelen”, liet atlete Lolo Jones zich voor aanvang van de Spelen van 2012 ontvallen. Wel, de bloedmooie Amerikaanse houdt het toch maar vol. Ook nu, zo’n zeven jaar later, heeft de inmiddels 36-jarige de liefde nog niet bedreven - ze wil wachten tot ze getrouwd is.

7 reacties

  • Achiel van den Broeck

    5 jaar geleden
    Ze heeft gelijk als het voor de sex is zijn ze haar niet waard
  • Ludo Wouters

    5 jaar geleden
    Haar beslissing, maar ik zou ook geen "kat in de zak" kopen. Trouwens, hoelang wil die eigenlijk een relatie hebben voor ze wilt trouwen, 3 jaar, 5 jaar?
  • Mohamed Kabbal

    5 jaar geleden
    Da's goed voor haar en haar prestaties gaan er alleen maar beter worden maar uw biologische klok tikt wel verder vergeet dit niet.
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    mja, tegenwoordig zijn er die al op de eerste date het bed in willen duiken. ik vrees dat de tijdsgeest van nu niet staat te wachten op seks na het huwelijk. ergens begrijp ik haar, maar toch doet ze haar zaak hier geen goed mee, en aan 36 jaar denk ik dat ze beter meegaat met de tijd of haar mooie jaren zullen voorbij zijn. spijtig, zo'n mooie vrouw!
  • jessica rose

    5 jaar geleden
    Rare commentaren hieronder alsof maagd zijn zo uitzonderlijk is. Weten jullie hoeveel moslima’s, christenen en joodse meisjes nog maagd zijn? Zelfs hier in België.