© HBvL

Infoavond voor mantelzorgers

Op woensdag 20 februari heeft om 19 uur een infoavond voor mantelzorgers plaats in WZC Sporenpark.

rv/zb

“Als mantelzorger sta je er niet alleen voor,” zegt burgemeester Thomas Vints. “Waar halen mantelzorgers de kracht, de gedrevenheid om voor een ander te zorgen? Mantelzorg is vaak zwaar en niet vanzelfsprekend. Ze nemen de zorg op voor mensen uit liefde en sympathie, zonder daar iets voor in de plaats terug te krijgen.”Daarom willen stad Beringen en het Beringse amateurgezelschap ‘Mals Vlees’ de Beringse mantelzorgers graag ondersteunen met een infoavond. Tijdens deze infoavond kom je meer te weten waar je deze steun en informatie kan vinden.

Tijdens deze infoavond word je verwelkomd door de burgemeester Thomas Vints en geeft Anne Dedry (voorzitter van de commissie Volksgezondheid in het Federaal Parlement en expert mantelzorg) een toelichting over de noden en behoeften van de mantelzorger.Na de pauze komt een mantelzorger aan het woord en geeft Carlo Steegmans, directeur WZC Sporenpark, een toelichting over de ondersteuning van mantelzorgers in een woonzorgcentrum.

/ I.s.m. Mals Vlees en Be-Women/ Moderator Ann Vanhoudt/ Locatie: WZC Sporenpark, Terrilpark 1/ Inschrijven via T 011 43 03 56 of jmiaa.kherouach@beringen.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer