Voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken werd gisteren in de Kamer nog ondervraagd in de zaak rond de humanitaire visa.
Volledig scherm
Voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken werd gisteren in de Kamer nog ondervraagd in de zaak rond de humanitaire visa. © Photo News

Theo Francken niet langer de populairste politicus

Theo Francken (N-VA) is niet langer de populairste politicus van Vlaanderen. Dat blijkt uit de Grote Peiling van Ipsos in opdracht van Het Laatste Nieuws, VTM NIEUWS, RTL TVI en Le Soir. Bij de laatste peiling in december was Francken nog afgetekend de populairste.

22 reacties

  • bart vranken

    5 jaar geleden
    Meer dan 60%?Waar zijn die stemmen geronseld. Op het hoofdkwartier van de NVA?
  • marc van de poel

    5 jaar geleden
    1, 2 en 3 nog steeds voor NVA. Ondanks alle media tegenwerking. Enkel Michel heeft er zich op een gedeelde derde plaats bij weten wringen. En als meer dan 60 % van de Vlamingen willen dat de vooraanstaande NVA'ers een vooraanstaande rol in de politiek moeten blijven uitoefenen, waarom heeft de NVA dan 'slechts' een kleine 30 % van de stemmen achter zich in de 'poll'??
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Eindelijk. Francken is het niet waard, om eerste te zijn. Zijn beleid war volatiel.
  • Herwig Michiels

    5 jaar geleden
    Als Theo wat minder zou twitteren, dan is er een kans dat hij weer ernstig bevonden wordt.
  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    een begrotings tekort van 1.8 is nog altijd veel beter dan 3.5 van vorige regeringen plus zij hebben niet alle openbare gebouwen en kerncentrales verkocht zoals onder paars groen en maar klagen over de energie factuur dat wel.