Sp.a-voorzitter John Crombez tijdens zijn toespraak vandaag.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter John Crombez tijdens zijn toespraak vandaag. © BELGA

Sp.a gaat voor gratis bus en tram voor kinderen, gratis doktersbezoek en afschaffing registratierechten

"Nog nooit hebben realisten de samenleving veranderd, maar wel wie de mouwen opstroopt en de anderen toont hoe je voor verandering zorgt." Met die woorden heeft voorzitter John Crombez zaterdag het startschot gegeven van de kiescampagne van sp.a. De Vlaamse socialisten zetten zich in de markt als "idealisten" die mensen toekomstzekerheid willen bieden.

25 reacties

  • Ronny Van der Linden

    5 jaar geleden
    Wel wel wel, gaan we naar de verkiezingen misschien? Maak eerst één België, schaf het teveel ( en er zijn er heel wat) ministers en alle andere politieke plaatsen af en kom dan met een eerlijk voorstel i.p.v te staan beloven wat je niet kan waarmaken. Natuurlijk als je ook voor de waterkant kiest doe zo verder zou ik zeggen.
  • Jean-marie Simons

    5 jaar geleden
    Zorg maar eerst dat die put van 8 miljard euro overheidsschuld gratis word opgelost ,in de plaats de schuld nog op te drijven,hoe kunnen jullie toch zo idioot zijn met uw gratis verhaaltjes
  • Lisette Theunis

    5 jaar geleden
    Na de verkiezingen 12miljard €€ tekorten ! Wees eerlijk John, gratis bestaat niet. Laat jongeren, studenten en ouderen enkele €€ betalen, maar zorg eerst en vooral voor een modern en stipt openbaar vervoer. Populisme werkt averechts.
  • Willy Masson

    5 jaar geleden
    Kijk ,ik dacht het ik het nooit zou zeggen maar als ze nu nog gaan voor gratis belastingen en gratis btw op alles stem ik voor de soicialisten.
  • Wim De Vos

    5 jaar geleden
    Waarom hoor ik negens in de pers het woord populisten of populisme ???