RV
Volledig scherm
© RV

"Ik weiger naast driejarig kind te zitten": dronken vrouw spuwt in vliegtuig richting passagier

WangedragEen dronken vrouw is van het vliegtuig gehaald omdat ze té veel amok maakte. De stoppen van Valerie Gonzalez sloegen door toen ze merkte dat ze een kind als buur kreeg. “Ik ga hier verdomme niet naast een driejarige zitten, ik heb al de hele dag gedronken”, klonk het. De 32-jarige vrouw zou daarna nog richting passagiers, personeel en agenten spuwen.

17 reacties

  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Zelfs als er te veel gedronken is, dan gelden elementaire beleefdheid en hoffelijkheid nog steeds. Ik had liever naast die driejarige gezeten dan naast haar. Dat staat vast.
  • peter destoop

    5 jaar geleden
    Nogmaals: laten blazen voor ze het vliegtuig opstappen. Dronken? niet mee. En geen alcohol meer op het vliegtuig.
  • Heidi Werbrouck

    5 jaar geleden
    Hangt er natuurlijk van af hoe dat kind opgevoed is. Behalve toen ze nog op mijn schoot moest zitten heeft mijn dochter zich altijd gedragen zowel op het vliegtuig, de bus en de trein. We hadden dan ook altijd van alles mee om haar bezig te houden, soms mocht ze van de crew meelopen met de eetkar. Nooit heeft iemand moeten reclameren.
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Kinderen van 3 jaar op het vliegtuig daar kom alleen maar rotzooi van. Zeker de jeugd van heden waar niks opvoeding & respect meer inzit .Dame haar gedrag is natuurlijk ook niet te pruimen.
  • Eric Crutzen

    5 jaar geleden
    Frans Vermeylen. Mijn dochter (7) gaat op en neer, al 2 jaar, een reis van ongeveer 20 uur. Omdat papa en mama niet meer samen zijn en in verschillende landen leven, is dit voor ons allemaal de beste oplossing. Is goed georganiseerd, nooit problemen mee gehad. En mijn dochter doet het heel graag. Meestal worden kinderen naast een alleenstaande vrouw gezet, om te kijken dat alles goed gaat.