Topchef Peppe Giacomazza proeft verse pizza’s uit de supermarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Topchef Peppe Giacomazza proeft verse pizza’s uit de supermarkt. © Steven Richardson

Topchef proeft en beoordeelt 6 verse pizza’s uit de supermarkt

De concurrentie bij de pizza’s die in de versafdeling van de supermarkt liggen is groot. Topchef Peppe Giacomazza zoekt de exemplaren uit die ‘the real thing’ het best benaderen. Wie tijdens de lockdown zelf pizza’s wil leren maken, geeft Peppe ook zijn recepten voor pizzadeeg en pizza margherita mee. “Want helaas wordt pizza al te vaak gegeten als vulmiddel.”

44 reacties

  • Gunter Verleyen

    4 jaar geleden
    Pizza wordt in Italie gegeten als tussengerechten niet als hoofdschotel en pasta's zijn daar gewoon wat voor ons de aardappel is.
  • nina deyrne

    4 jaar geleden
    Wie denkt er in godsnaam dat hij belangrijk genoeg is om tegen iemand te zeggen dat je geen ananas of wat dan ook op je pizza mag doen. Als iemand dat graag eet, laat die doen. Niemand gaat iemand die dat niet lust/vindt kunnen verplichten zo iets op te eten dus schik u naar uw eigen bord.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Pizza is eens goed voor ingeval van nood maar echte voeding(gezonde) is het niet. Aardappelen met verse groenten en stuk vlees(geen varkens)kalfs,vis ,kip ,lams enz met als toemaatje stuk fruit is nog steeds beste.Pizza is ontstaan omdat er eentje ooit het gedacht kreeg de overschot van voering te verwerken door een stuk deeg te nemen ,de restjes erop aangedikt met kaas en dat was het en is het nog steeds, (kwalitatief en gezond is anders)
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    Pizza is kwestie van eigen smaak wat jij zelf lekker vind ik eet nooit bij pizza hut dat is geen bodem maar een brood zo dik vind ik totaal niet te eten maar anderen dan weer wel dus dat is oké ook wat je erop wil!
  • Gianfranco Canalis

    4 jaar geleden
    Niets kan aan een self-made pizza .Ik bak hem zelf , er is een beetje werk aan om je pizzadeeg te kneden maar het resultaat is subliem en niet te vergelijken met alle rommel die men verkoopt.