Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
0
EINDE
1
Anderlecht AND
  • Yannick Bolasie Goal 90'+2'

VIDEO. Anderlecht kan toch nog winnen op verplaatsing: Bolasie kopt paars-wit voorbij Antwerp na erg matige wedstrijd

Belgisch voetbalAnderlecht heeft in de strijd om play-off 1 drie gouden punten op de Bosuil buitgemaakt. Een teleurstellende wedstrijd ontplofte in blessuretijd. Bolasie kopte paars-wit alsnog naar de winst. Met de hulp van Didillon die Owusu in de slotseconden nog van de gelijkmaker hield.

11 reacties

  • dave hosten

    5 jaar geleden
    Hebben nodig geluk aan hun kant Anderlecht, maar op basis van ganse match niet onverdient want was enige ploeg die intentie had om aan te vallen.... Antwerp moet leren voetballen, misschien dat ze dan kunnen winnen, maar voor de nul spelen zou altijd moeten afgestraft worden. Enfin, competitie nog niet afgelopen en m.i. kan nog vanalles in PO1, Genk is nog niet thuis....
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Prachtige en nodige redding van Didillon op het einde. Goede keeper die Anderlecht al meermaals recht gehouden heeft.
  • Rik Vrachten

    5 jaar geleden
    Als KRCG fan zeg ik , wat is die Yari Verschaeren toch een goeie voetballer ! Als tiener drukt hij toch weer zijn stempel op deze wedstrijd ! In hem zie ik de 2e Eden Hazard . Was hij maar van KRCG , dan was ons Pozuelo probleem direkt opgelost ! Aan alle RSCA fans , geniet van hem zolang dat nog kan . Ik kijk al uit naar de play-off 1 wedstrijden tssn RSCA en KRCG = de enige 2 ploegen die nog echt willen voetballen
  • Mie Van Gestel

    5 jaar geleden
    Was dezelfde scheidsrechter van enkele weken geleden bij Gent - Brugge,toen hij weigerde een penalty te fluiten in voordeel van Brugge,en ook de var kwam toen niet tussen.Toen ook was de arbiter de beste man op het veld volgens de paarse supporters.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Didier al zouden ze spelen als Barcelona en 5-0 winnen dan zou je ze nog slecht en amateurisch vinden. Maar jij kan niet objectief beoordelen dat is het probleem.