“Onze gouden raad voor wie bekend wil worden: wees jezelf en hard werken”, klinkt het bij Nicole & Hugo.
Volledig scherm
“Onze gouden raad voor wie bekend wil worden: wees jezelf en hard werken”, klinkt het bij Nicole & Hugo.

IN BEELD. Veel bekend volk op première ‘Iedereen Beroemd’

ShowbizzBijna twintig jaar na de filmrelease van ‘Iedereen Beroemd’ ging deze namiddag in Theater Elckerlyc in Antwerpen de gelijknamige musical in première. Met deze keer in de hoofdrol Joke Emmers en Sven De Ridder. En dat lokte, ondanks het goede weer, heel wat bekend volk naar de rode loper.

0 reacties

  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios

    Ryan Gosling heeft een verrassingsbezoek gemaakt aan een stuntshow in de Universal Studios in Hollywood om zijn nieuwe film “The Fall Guy” te promoten. Daarin is hij namelijk zelf te zien als stuntman. Wanneer de acteur tevoorschijnkomt, zijn heel wat fans door het dolle heen. Ook de regisseur van ‘The Fall Guy’-film, David Leitch, is aanwezig. De twee kijken met veel plezier naar de halsbrekende stunts van de stuntmannen, maar zelf meedoen slaan ze al snel af. “Ik kwam gewoon om even hallo te zeggen”, aldus Ryan Gosling.