Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Toronto wil Pozuelo nog een maand in Genk laten

Racing GenkFC Toronto wil de opstapclausule van acht miljoen euro in het contract van Alejandro Pozuelo betalen én de Spanjaard tot het einde van de reguliere competitie in Genk laten voetballen. Dat is het voorstel dat Ali Curtis, de algemene directeur van Toronto dit weekend in New York tijdens een meeting met technisch directeur van Racing Genk, Dimitri de Condé op tafel legde. 

32 reacties

  • Guy Bekaert

    5 jaar geleden
    Laat winter mercato overal gelijk beginnen en gelijk eindigen , of nog beter sta geen wintermercato meer toe en laat ploegen de competitie afsluiten zoals zij gestart zijn .!
  • Patrick Dubois

    5 jaar geleden
    Ik zou hier veel mensen willen zien wat ze gaan doen indien men ergens ander 4 maal meer zouden kunnen verdienen,veel grote praat hier,als iemand aan mijn deur komt kloppen en me zegt je kan bij mij het dubbel verdienen,ik hoef geen twee keer na te denken,teken direct.
  • jonas schauvliege

    5 jaar geleden
    ik hoor hier veel reacties transfers van mei tot juni of van december tot januari .. maar in de mls ligt dit anders en dat weten vele mensen niet mls hoort niet bij uefa .. en die transfer periodes zijn daar langer en op andere periodes .. aangezien het daar nu off season is . denk daar eens aan
  • Wendy Vandereyken

    5 jaar geleden
    Stel jezelf eens voor dat je bij een andere werkgever 4x meer kan verdienen. Benieuwd hoeveel criticasters hier bij hun huidige baas zouden blijven. Voor Pozuelo is het misschien nu of nooit. Toronto is trouwens een leuke stad om te wonen, net als heel Canada. Een kennis van mij heeft er familie wonen.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Pozuelo is een zielig ventje. 3 maanden geduld en hij kon met een titel op zak nog steeds elders gaan waar hij meer dan genoeg zou verdienen.. Een mogelijke titel opgeven voor geld maakt u een ordinaire geldwolf en dan zijt ge de term 'sportman' niet waardig, geen eergevoel