Eric Kerremans en vriendin Annelies Frans
Volledig scherm
PREMIUM
Eric Kerremans en vriendin Annelies Frans © Kristof Ghijselinck

Annelies, de vriendin van acteur Eric Kerremans, kickte af van haar drankverslaving: “Als Eric mijn glas wilde afpakken, gooide ik het in z’n gezicht”

Showbizz“Het voelt alsof je rem kapot is. Je blijft maar drinken. Alcoholverslaving is een ziekte waar je nooit van geneest.” Annelies Frans (42) pakte haar probleem aan en kickte in twee maanden af in Zuid-Afrika. Dankzij de therapie, haar wilskracht én de steun van haar vriend Eric Kerremans (61), vooral bekend als ‘Familie’-slechterik Xavier Latour.

8 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Gustaaf, misschien heeft Bart echt een andere ervaring. Kan toch. In elk geval; véél respect voor jullie beiden!!
  • Olivier Van Migem

    5 jaar geleden
    @bart genezen zal je nooit doen. In het bedwang houden wel. Ik merk dat je niet veel van verslaving kent. Het is niet de drank of drugs het probleem, maar de manier waarop verslaafden reageren op emoties, gevoelens e.a. Het vluchtgedrag, uitstel gedrag en nog vele anderen. Misschien eens een meeting doen met herstellende verslaafden doen
  • Marc Sierens

    5 jaar geleden
    Eens zien na enkele maanden,nu zal het nog de kostprijs zijn van de reis en het verblijf die inwerkt,maar kom succes in uw poging om de drankduivel af te weren
  • Johan Buyl

    5 jaar geleden
    Binnen de 6 maanden heeft die een terugval, als je denkt dat je er na een paar maanden al volledig vanaf bent heb je het goed mis.
  • Bart Robbrecht

    5 jaar geleden
    Gustaaf, dat is uw mening en ook uw goed recht om dit te vinden. Voor mij is dit helemaal anders, ik voel het niet meer als een bedreiging, wat niet wil zeggen dat ik er ooit nog terug mee begin. Het gaat hem hier echter niet om gelijk of ongelijk hebben.