VISTA! met Karel Geraerts: “Ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt. Eenmaal Pozuelo weg is, gaan ze loos”

VISTA!Met ex-Rode Duivel Karel Geraerts, momenteel aan de slag bij Eleven Sports en ook in de weer met de begeleiding van individuele  jeugdspelers, blikten we vandaag in onze voetbalwebcast VISTA! terug op de 26ste speeldag in de Jupiler Pro League. Geraerts kreeg vanmiddag gezelschap van huisanalist Marc Degryse en Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws. Nicolas De Brabander van Proximus Sports leidde alles in goede banen.

6 reacties

  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    Inderdaad Hugo Mommen...dat hoop ik ook. En als Anderlecht dit seizoen nog slechts één wedstrijd zou mogen winnen dan is het voor mij die van aanstaande zondag tegen Brugge. Daarvoor geef ik met veel plezier Play off 1 (waar Anderlecht toch niet veel te winnen heeft) op.
  • Patrick Braekeveldt

    5 jaar geleden
    Ik had de indruk dat Clement absoluut niet wou verliezen ,vandaar zijn aangepaste veldbezetting ,foute beslissing bleek achteraf !
  • Hugo Mommen

    5 jaar geleden
    Brugge heeft 2 goede matchen achter elkaar gespeeld en ze beginnen HEEL hoog van de toren te blazen...Volgens ene trainer zijn ze de beste ploeg van het land..Awel ik hoop dat ze zondag al terug met de voetjes op grond worden gezet.
  • Guido Vandermaesen

    5 jaar geleden
    Als Siebe dan toch zo een goede voetballer is waarom heeft hij dat niet laten zien in de jaren bij Genk ik ken hem daar alleen van klagen en zagen.
  • Ginette Cooleman

    5 jaar geleden
    Al die " specialisten hier vergeten een héél grote uitblinker : " Crépin Diatta , 19 jaar " !
  1. VIDEO. Clement over Kompany in VISTA!: “Lijkt me héél moeilijke combinatie”
    VISTA!

    VIDEO. Clement over Kompany in VISTA!: “Lijkt me héél moeilijke combinatie”

    De coup van Anderlecht, dat Kompany als speler/coach aanstelde, vindt Clement erg positief voor het Belgische voetbal, maar hij vraagt zich af hoe die functie concreet gaat ingevuld worden. “Dat wordt alles behalve evident. Dan heb je al een heel sterke technische en medische staf nodig, die veel van je overneemt. Bovendien gaan de verwachtingen voor hem als speler enorm hoog liggen. Dat is een zware erfenis die je niet mag onderschatten. Het is niet dat hij hier plots niet één duel gaat verliezen hé... zo groot zijn die verschillen nu ook weer niet.”
  2. “Gek is dat Standard meer punten heeft, maar niet dichter aanleunt bij de top”
    VISTA!

    “Gek is dat Standard meer punten heeft, maar niet dichter aanleunt bij de top”

    Standard won gisteren dan wel op Cercle Brugge (1-2), echt overtuigend was het niet en zeker op verplaatsing blijven de elf van Michel Preud’homme geregeld onder hun niveau. Terwijl Wim De Coninck een mentaliteitsprobleem aankaart bij de Rouches, verbaast Stephan Keygnaert er zich in VISTA! over dat Standard op dit moment van de competitie meer punten heeft dan vorig seizoen zonder daarbij dichter tegen de leider aan te leunen. Oulare: “Twaalf punten gedeeld door twee, dat zijn er zes achter... Ik denk dat voor iedereen nog alles mogelijk is.”