© Photo News

Klopp looft Origi: “België mag van geluk spreken”

Divock Origi heeft lof gekregen van Liverpool-trainer Jürgen Klopp voor zijn sterke wedstrijd in de League Cup tegen Tottenham Hotspur.

wic

Origi werd in minuut 68 vervangen nadat hij met krampen worstelde. Liverpool-trainer Jürgen Klopp fluisterde de Rode Duivel meteen iets toe. “Het was redelijk positief”, vertelde de Duitser daarover na de wedstrijd. “De kwaliteit van Daniel Sturridge, Divock Origi en Danny Ings staat buiten kijf. Alleen kan je niet met vier spitsen (hij telt gelegenheidsspits Firmino er ook bij, nvdr) tegelijk spelen. Als jullie (tegen de pers, nvdr) een idee hebben hoe we dat kunnen doen en tegelijk ook kunnen verdedigen, kom het me dan asjeblieft zeggen!”

Om daarna verder de loftrompet te steken over Origi. “Divock heeft veel potentieel, is een goede speler en België mag van geluk speken dat het zoveel spitsen heeft.” Ook die andere Liverpool-Belg, doelman Simon Mignolet, deed het overigens prima. Hij hield met enkele goede reddingen de kwalificatie vast en moest zich enkel omdraaien voor een penalty van Vincent Janssen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal