Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hoogste prijs dit jaar: diesel vanaf morgen opnieuw iets duurder

17 reacties

  • Diego Missiaen

    5 jaar geleden
    Tja, die moet al een 30% meer gaan kosten om op een gelijk niveau van benzine te komen. Diesel met een euro 6 norm is nu eenmaal veel zuiniger en minder vervuilend dan een benzine, maar dat wordt er nu nog niet bijgezegd. Eerst nog wat bashen op de diesels en binnen een jaar of 2, 3 met zijn allen terug naar diesel. Hoe manipuleerbaar kan een mens zijn.
  • Gerdy Geldhof

    5 jaar geleden
    Pure geldklopperij. De zogenaamde taxshift die de koopkracht vergroot , is al lang opgesoupeerd aan allerlei verhoogde taksen en accijnzen. Dus je kan rustig stellen dat deze regering een belastingregering is en er maar niet in slaagt om -ondanks alle inleveringen door de gewone man in de straat - de begroting op orde te brengen.
  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Alles zal weeral duurder worden in de winkels. Of denkt die regering dat die dure diesel niet wordt doorgerekend. En dan maar zagen over de koopkracht. Hopelijk volgt de afstraffing in mei!!!
  • daan aerts

    5 jaar geleden
    Belgie gaat de geschiedenis in met de duurste brandstofprijzen. Weer iets waar Michel en co fier kan op zijn zekers
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    @pascal didden ,klopt en eenvoudig te verklaren ,de normen in Duitsland liggen veel hoger en worden zeer vaak gecontroleerd ,stalen aan de pomp genomen ,in Belgie heb ik dik mijn twijfels of je wel tankt wat er uit de pomp zou moeten komen.