.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Eddy Vangroenderbeek

Raf en Birgit uit ‘Eviva España’ hebben het elke week over hun hangar vol spullen. Ontdek hier wat er in zit.

Woon.Trouwe kijkers van het tv-programma ‘Eviva España’ op Eén zullen het zich ongetwijfeld al afgevraagd hebben: wat zit er in de stapel dozen die Raf en Birgit bewaren in hun gehuurde hangar? Ze omschrijven het als hun meest kostbare bezit, want de spullen moeten van hun nieuwe huis een echte thuis maken. Het zijn allemaal meubeltjes en decoratie die ze mee uit België verhuisden. Twee jaar geleden waren we op bezoek in hun bijzondere woning in Ulbeek. We vissen de reportage van toen nog eens op, zodat je nu al een goed idee krijgt van hoe het koppel straks in Spanje zal wonen.

7 reacties

  • Bea Daelman

    5 jaar geleden
    like your style succes in al wat jullie doen
  • michel De Blay

    5 jaar geleden
    Buiten wat rondwandelen met hare GSM heb ik die madam nog weinig weten doen.
  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    Wij vertrekken in september 2022 ook definitief naar het zuiden van Spanje maar kiezen bewust voor kleine verhuis met alleen maar spullen met enorme betekenis voor ons. Kijken al dromend uit naar een rustiger, goedkoper en warmer leven in een vriendelijkere maatschappij. Wie weet krijgen we 10 extra jaren leven bij
  • Marc Geerts

    5 jaar geleden
    Dat zijn nu eens twee zagers eerste klasse, als ze de waarheid eens wilden vertellen dan hebben ze al veel spijt dat ze naar die streek zijn vertrokken. Ik zou ze eens willen bezig zien en horen als er geen camera in de buurt is. Succes daar in het regenachtige noorden.
  • No�l Dierickx

    5 jaar geleden
    Eigenlijk is dit alles goedkope kitsch, maar alles samen vind ik het een onwaarschijnlijk warm interieur (zou niet voor mij zijn maar ik hou wel van het idee van overdaad en collecties). Goesting is koop, hé.