Bernie Sanders.
Volledig scherm
Bernie Sanders. © REUTERS

Bernie Sanders kondigt nieuwe kandidatuur presidentsverkiezingen officieel aan

De Amerikaanse senator Bernie Sanders is in 2020 opnieuw van plan een gooi te doen naar het presidentschap. Dat zei hij vanmorgen in een interview met Vermont Public Radio, de openbare radio van zijn thuisstaat.

23 reacties

  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Peter Bonacasa, nog zo'n slag en het is donker. Als het in uw socialistische paradijzen echt zo goed leven is, waarom is het dan verboden dat inwoners die landen ontvluchten? Waarom is zo moeilijk om er aan een reispaspoort te geraken?Waarom is er censuur en beperkte (of geen) internettoegang? Waarom zijn de politieke rode leiders bang voor meerpartijen-verkiezingen?
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Karel Tichmann, het is je blijkbaar ontgaan dat de gelukkigste landen ter wereld socialistische democratieën zijn, en dat de mensen in jouw zo geroemde rijke VS met moeite een maandje shutdown kunnen overleven omdat ze op krediet leven. Tot zover je geloofwaardigheid als rechts agitator.
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    Als Trump voor zijn 2e termijn gaat is hij ook 74 .Waarom al die oude mannen ? Het zal erom gaan hoe jong je van geest bent . Bernie is blijkbaar nog klaar van geest terwijl Trump duidelijk dement is .
  • Daan Roos

    5 jaar geleden
    China is ook socialistisch Karel, en met die doelen gaat het heel goed. 14,8miljoen jongeren die afstuderen in bèta vakken.
  • Lisette Theunis

    5 jaar geleden
    Als H. Clinton een beetje een deftige campagne had gevoerd binnen haar eigen democratische partij, was Sanders nu de president van de VS. en niet Trump. De Clintons zijn zo machtsgeil dat ze opnieuw een stevige gooi zullen doen naar het presidentschap waardoor Don Trump opnieuw een kans maakt om herverkozen te worden voor een 2de termijn.