Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Sp.a en PVDA beschuldigen elkaar van plagiaat met campagnebeeld

Het begon deze ochtend met een tweet van PVDA-voorzitter Peter Mertens. “Niet veel inspiratie, John Crombez? Gratis marketingtip: het origineel is altijd beter dan de kopie”. Volgens Mertens zou sp.a het beeld met kinderen verkleed als superhelden geplagieerd hebben. Ondertussen regent het wederzijdse ‘fake news’-beschuldigingen tussen Conner Rousseau (sp.a) en Tom De Meester (PVDA).

13 reacties

  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Zoek de 9 verschillen zou ik zeggen. Ik denk dat alleen PVDA en VB verschillen van al die andere gearriveerde partijen, die meer van hetzelfde doen, de partijkas spekken, goed voor zichzelf zorgen en de schuldenberg doen groeien.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Overal hetzelfde waar geen eigen creativiteit is. VB al meerdere keren problemen gehad met plagiaat. De gele helfie van de N-VA was eigenlijk een plagiaat van vroegere blauwe handjes. En bij de sp.a blinken ze ook al niet uit in originaliteit. Een campagne met wat populistische slogans die de scherpste kantjes van het conservatief neoliberaal beleid wat afvijlen.
  • Lutgard Crombez

    5 jaar geleden
    Deze politici reageren zoals ze zich voorstellen op hun campagnebeelden: net als kleine kinderen...
  • Gerard Hegge

    5 jaar geleden
    Ik ga wel stemmen op de pvda. Laat in godshemelsnaam te trado partijen voor wat ze zijn. Iwin niets maar verlies ook niets. Bij alle anderen verlies ik altijd.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Ik noem dat geen plagiaat, dat zijn grote kinderen. Alles is goed om in de belangstelling te staan.