BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Anderlecht reageert verontwaardigd op inbeslagname door Mogi Bayat

AnderlechtAls een slag onder de gordel. Zo ervaart Anderlecht de inbeslagname van Mogi Bayat. De club gaat in beroep in kortgeding.

42 reacties

  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Ik heb al altijd gezegd !! De BOM moet nog ontploffen bij den Anderlecht. Nu begint ze te komen. Het was daar veel te stil.
  • Jo Demey

    5 jaar geleden
    Wees maar zeker zolang ze bayat niet uitbetalen dat zijn spelers ofwel kwetsuren zullen veinzen of met de handrem op zullen spelen, en eens het seizoen voorbij dat ze allen een andere club zoeken. Ze willen bayat pakken maar bayat zal eerder rsca pakken, niet slim van een ploeg die nu al in financieele problemen zit.
  • Herman Thys

    5 jaar geleden
    Weten ze al wat Bayat mispeuterd heeft of hebben ze een kans gegrepen om van betalingen af te komen. Eerst uw schulden vereffenen en dan zien we weer wel.
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    RSCA kan de samenwerking met MB niet zomaar stilleggen. Er zijn gewoon te veel nog lopende contracten. Ik zou zeggen: doe vanaf nu geen inkomende transfers meer met hem en wees geduldig voor de Bayat-spelers die er nog rondlopen. Doe ze desnoods vlug van de hand (zonder Kara, Trebel en Kums moet het ook lukken).. Want als RSCA ambras begint te creeren, dreigt de spelersgroep verdeeld te worden... en die is al zo broos...
  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Zet die Trebel in de B-kern tot zijn contract afloopt als je een statement wil maken !