Euromillions winnen? Vul dan deze cijfers in op je formulier!

© AP

Twee weken nadat een straatveger uit Schaarbeek meer dan 165 miljoen euro won met het loterijspel Euromillions, kwam opnieuw een Belg als één van de gelukkige winnaars uit de trekking van dinsdag 25 oktober. Wil je ook eens het grote lot winnen? Wij proberen een handje te helpen door in de statistieken van Euromillions te duiken.

vtvn

Er vonden sinds de introductie van het loterijspel in februari 2004 949 trekkingen plaats. Op de officiële website van Euromillions vind je heel wat interessante en vooral nuttige statistieken om je formulier in te vullen. De meest in het oog springende zijn die van de meest en minst getrokken cijfers en sterren.

Meest getrokken:

© Euromillions

Minst getrokken:

© Euromillions

Ook altijd handig om te weten zijn de meest voorkomende paren. Zo werden 15 en 28 al 19 keer samen getrokken. Gevolgd door 11 en 29 met 18 keer. Bij de sterren gingen twee en zes al 33 keer samen, 3 en 9 werden al 30 keer samen getrokken. Ook voor opeenvolgende cijfers kiezen, kan werken. Zo kwamen 23 en 24 al 15 keer samen voor. Bij de sterren leiden 8 en 9 de dans met 29 trekkingen.

Tot slot: hoe langer iets geleden is, hoe groter de kans dat het zal gebeuren. Daarom nog een blik op de cijfers en sterren die al het langst niet meer getrokken zijn:

© Euromillions

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen