Greetje Van Buggenhout
Volledig scherm
© Greetje Van Buggenhout

Open Vld heeft met Sihame El Kaouakibi (32) wit konijn beet in Antwerpen

Sihame El Kaouakibi (32), bekend van de jongerenorganisatie Let’s Go Urban, krijgt de tweede plaats op de Vlaamse lijst van Open Vld in Antwerpen, na Mechels burgemeester Bart Somers. De partij heeft met de 32-jarige onderneemster dan toch een ‘wit konijn’ te pakken in Antwerpen, zij het niet voor het lijsttrekkerschap voor de Kamer.

18 reacties

  • Frank De Rycke

    5 jaar geleden
    Stemmen stemmen stemmen ...fit is de enige reden !!!
  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    heb gisteren in pano gezien wat diversiteit betekend zij word door onze strot geduwd en nu bedoel ik niet deze dame.dat men eens meer naar de gewone mensen luistert. de diversiteit vind men niet terug in de villawijken maar bij de mensen die het al moeilijk hebben maar daar hebben de politiekers geen oren naar.
  • joseph verbeke

    5 jaar geleden
    Witte konijnen of andere maakt niet uit.Waar het op aan komt waar die mensen voor staan of beter gezegd waar ze voor moeten staan !Er is al door alle partijen zoveel beloofd tijdens de verkiezingen dat de meeste later vergeten wat ze allemaal gezegd hebben maw politiek geheugen verliesziekte...
  • Marc Verschaeren

    5 jaar geleden
    Diversiteit kan dat ook uitgelegd worden als tegenpolen ? . Ik geloof er niet in en zeker niet in de manier waar we er nu mee geconfronteerd worden .
  • Willy van craen

    5 jaar geleden
    Je loopt als een gek rond voor de partij en dan voor de verkiezingen komen plots witte konijen boven. Echter zijn vele van deze konijnen al gestroopt omdat ze enkel dienen voor extra stemmen kiezers en voor de rest zwijgen.