Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

1 op de 5 Belgen gaat graag in z’n eentje naar de cinema, jij ook?

Een uitstapje naar de cinema is vergelijkbaar met lekker uit eten gaan: we klasseren het vaak als een date. Iets dat je doet met je partner of een vriend. Maar klopt dat wel? Volgens een nieuwe studie gaat 1 op de 5 Belgen graag alleen naar de bioscoop.

3 reacties

  • Joris Eeckhout

    5 jaar geleden
    Als je met een date naar de cinema gaat, zit je de hele tijd lekker zwijgend naast elkaar. Niet echt te vergelijken met gaan eten dus. Het is alleen mss wel leuk om nadien (makkelijk) een gespreksonderwerp te hebben. Ik ben single en ga graag alleen naar de cinema. Ook als single zie ik nog steeds even graag film. Geen idee waarom iedereen alles zo per sé in hokjes wil duwen en dingen wil koppelen aan elkaar.
  • Hans Bulckaen

    5 jaar geleden
    Metime met popcorn? Haha. Ik ga bijna altijd alleen maar popcorn hoort daar niet bij. Die 'gebakken lucht' zou er eigenlijk nooit moeten bijhoren. Ik pleit voor een regelrecht verbod.
  • Jens Vranckx

    5 jaar geleden
    T is maar een film, wat maakt dat nou uit of je alleen of met meerdere zit te kijken... daarbij, die tickets zijn belachelijk duur geworden. Sommigen kiezen dan ook doelbewust om niet naar de cinema te gaan. Een goede Home-cinema doet al veel wonderen en uiteindelijk kost het op termijn minder dan telkens 12 a 14€/pers. te mogen dokken voor (opzettelijk) slechte zetels in een overdrukke cinemazaal. Niks tegen een filmpje thuis in de zetel.