© RV

Paal één dorp; vele gezichten

Met het project “Paal één dorp, vele gezichten” toont paalonline de gastvrijheid en diversiteit van Paal via 50 levensgrote foto’s van inwoners van Paal en hun verhaal.

RV

De voorbije maanden hebben 50 inwoners van 23 verschillende nationaliteiten zich bereid getoond om zich in hun geliefkoosde omgeving te laten fotograferen en hun verhaal te vertellen aan medewerkers van paalonline. Alle foto’s werden gemaakt door amateurfotografen woonachtig in Paal.

Tijdens het weekeinde van 29-30 oktober laten we iedereen kennis maken met onze 50 gezichten.

Zaterdag 29 oktober om 19h00 organiseren we tijdens een receptie een persmoment in OC De Buiting in aanwezigheid van onze 50 deelnemers, hun familie en genodigden. Alle foto’s worden dan tentoongesteld in en rondom OC De Buiting. Vanaf 29 oktober worden ook de interviews prorata van 1 interview per 2 dagen op paalonline gepubliceerd.

Zondag 30 oktober van 13h00 tot 18h00 organiseert de Landelijke Gilde Paal in samenwerking met paalonline een volksfeest in en om OC De Buiting voor het grote publiek. Iedereen kan dan de levensgrote foto’s zien vooraleer ze in januari 2017 hun tocht door Paal starten. Tijdens het gratis volksfeest worden volgende activiteiten aangeboden:

+ Leuke fotozoektocht tussen onze 50 levensgrote foto’s

+ Dorpentoerbus van Landelijke Gilde met kinderanimatie.

+ Gratis ijsje voor wie de enquête van de Landelijke Gilde invult.

+ Bob Vincke tekent jouw karikatuur.

+ Optreden van Donia Dab(14h00) en Freddy Gualsaqui(16h00)

+ Een gezellige babbel en drankje.

Het project “Paal één Dorp, vele gezichten” wordt in mei 2017 afgesloten met aan slothappening.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer