.
Volledig scherm
. © Facebook/rv

Vrouw (33) uit Edegem omgekomen in lawine in Kirgizië

Een Vlaamse toeriste is omgekomen in Kirgizië nadat ze verrast werd door een lawine tijdens het skiën. Dat melden de autoriteiten van het Centraal-Aziatische land. Buitenlandse Zaken bevestigt het nieuws.

3 reacties

  • Jan Vandenberghe

    5 jaar geleden
    Wat verschrikkelijk! Arme vrouw!
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Off-piste skiën... Het wordt blijkbaar nog niet dikwijls genoeg afgeraden. Het noodlot tergen kan catastrofaal zijn en de risico's er bij nemen is nu fataal afgelopen.
  • Isabel da Silva

    5 jaar geleden
    Met alle respect voor de nabestaanden . Als je zover moet reizen om je einde te vinden is enkel het noodlot verantwoordelijk .
  1. “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen
    PREMIUM

    “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen

    “‘Op uw buik!’ riep hij. Maar ik protesteerde. Ik ben 80 jaar en ben al blij als ik op m’n benen kan staan.” Celine en Jozef werden in de nacht van vrijdag op zaterdag overvallen door twee jonge mannen op zoek naar waardevolle spullen. Ze kregen er flink van langs en werden opgesloten in hun kelder, terwijl Jozef nog maar net een openhartoperatie achter de rug had. “Ik dacht eerst dat mijn kleinkinderen een grap aan het uithalen waren. Maar toen werd ik pardoes op het bed gegooid.” Een reconstructie van een nacht waar de buurt nog lang over zal praten.
    Antwerpen
  2. Hoe kan het dat drugs nog steeds over gevangenismuur geworpen worden? “Precies Echt Antwaarps Theater?”
    PREMIUM

    Hoe kan het dat drugs nog steeds over gevangenis­muur geworpen worden? “Precies Echt Antwaarps Theater?”

    De incidenten en vechtpartijen in de overbevolkte gevangenis in de Begijnenstraat stapelen zich op de laatste maanden. Vorige week nog moest een gedetineerde naar het ziekenhuis gebracht worden na een steekpartij. De aanleiding daarvan zijn ‘overgooiers’, of personen die letterlijk van op straat drugs, telefoons en andere goederen de gevangenis inwerpen. Filip Dewinter (Vlaams Belang) vraagt zich af hoe zoiets nog mogelijk is anno 2024 en noemt het “Echt Antwaarps Theater”. En Bart De Wever (N-VA)? Die speelt het spelletje even mee: “Heb je al een titel voor dit stuk? Wat denk je van ‘Onze Gaston smijt zijn gsm in het prison?’”
    Antwerpen