Poetin tijdens zijn jaarlijkse toespraak.
Volledig scherm
Poetin tijdens zijn jaarlijkse toespraak. © EPA

Poetin waarschuwt VS voor nieuw supersonisch raketsysteem

De Russische president Vladimir Poetin kondigde tijdens zijn jaarlijkse beleidsverklaring een nieuwe supersonische langeafstandsraket aan: de Tsirkon. Bovendien waarschuwde hij de Verenigde Staten voor de wapenwedloop met Rusland. 

19 reacties

  • Rudy Van Schelvergem

    5 jaar geleden
    In mijn tuin is plaats voor Amerikaanse raketten dus Poetin die eeuwig aan de macht blijft mag alleen wapens hebben. En ze zullen niet zo rap een kernoorlog beginnen want deze keer zullen er geen winnaars zijn maar alleen totale vernietiging.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    De VN zoeken conflicten; de Russen slaan terug en terecht.
  • Eddy Vermeulen

    5 jaar geleden
    Veel blabla, gelukkig maar, geen van beide landen zal ooit een oorlog met kernwapens aangaan want ze zijn als de dood voor een kernoorlog. Ze weten maar al te goed dat de aarde zoals we die nu kennen ophoudt te bestaan.
  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Ivanov, je moet iets teruggeven aan de mensen die op Poetin stemmen, geen kritiek hebben en zich als marjonetten gedragen. Trouwens die appartementen waren in de tijd van de sovjet van het volk, bij het uiteenvallen van de sovjet zijn die naar de burger gegaan, ze moesten enkel registreren. En zelf voor Rusland is die €200 geen vetpot daarom willen ze op pensioen EN bijverdienen.
  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Maar waar je enkel mag zeggen wat zij willen horen, waar oppositie en geaardheid hardhandig wordt aangepakt. Waar je met drogredenen wordt opgesloten. Het verleden kent veel van die zgz.democratieën.