Een beeld uit ‘Rise For Climate’ in Brussel, enkele weken geleden.
Volledig scherm
Een beeld uit ‘Rise For Climate’ in Brussel, enkele weken geleden. © REUTERS

Twee hogescholen roepen hun studenten op tot deelname aan klimaatmars in Gent

BinnenlandDe directeurs van de twee grootste Gentse hogescholen, Arteveldehogeschool en HOGENT, roepen hun studenten en lectoren op deel te nemen aan de klimaatmars in Gent op zondag 24 februari. "Niet alleen om te tonen dat we de klimaatproblematiek ernstig nemen", klinkt het. "Ook om te tonen dat we bijdragen aan oplossingen."

20 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Deze oproep van twee Gentse hogescholen om op ZONDAG mee te gaan in de klimaatmars toont nog maar eens aan dat de klimaatbetogingen HELEMAAL NIET politiek gestuurd zijn. Het zijn eerder verwoede pogingen van burgers met gezond verstand om de politici wakker te schudden en tot actie aan te manen. PS: Bermmaaisel gebruiken als brandstof. Het doet sterk denken aan de grasmobiel van professor Gobelijn.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Flagrant misbruik en verkwisting van overheidsgelden. Waarom treedt de minister hier niet tegen op?
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    In plaats van de onophoudelijke indoctrinatie in de scholen over "het milieu" en"schone lucht" beter eindelijk eens echte lessen. Gisteren nog gehoord in een TV-kwis dat de Nijl in Frankrijk ligt.
  • Zjos Peeters

    5 jaar geleden
    Dat ze wat brieven schrijven naar China of India! Energie van België op een jaar, wordt in China op 3 dagen opgesoupeerd... En wij maar betalen...
  • Tisomzeep

    5 jaar geleden
    Directeuren ontslaan wegens opruien en de kost op hun verhalen ik persoonlijk dien klacht tegen hun in moest er een rel ontstaan want de burger moet niet voor de kosten opdraaien