Raf Picavet
Volledig scherm
© Raf Picavet

Europees team wint 700.000 euro op wereldkampioenschap Rainbow Six Siege

Van 11 tot en met 17 februari zakten de zestien beste teams van de alweer vier jaar oude tactische shooter Rainbow Six Siege af naar Montreal, Canada. Daar werden gebouwen bestormd, muren gesloopt en chemische bommen ontmijnd. Of niet, natuurlijk, want de tegenpartij ging uiteraard ook voor de titel en een indrukwekkende prijzenpot.

2 reacties

  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    @thomas doet me denken aan de jaren dat ik socom speelde. De vreemdse dingen konden gebeuren. Rainbow six speelde ik ook graag, veel beter dan online call of duty spelen.
  • Thomas Anderson

    5 jaar geleden
    Leuk 2 cheaters gemideld per game nog altijd geen fix voor wall glitches en als er dan al een fix is komt er gewoon nieuwe bij na update!Esp cheat software in casual en ranked games zie gewoon iedereen op map.
  1. ‘Outcast: A New Beginning’ is een letterlijke blast from the past
    gamereview

    ‘Outcast: A New Beginning’ is een letterlij­ke blast from the past

    ‘Grand Theft Auto III’ was in 2001 voor veel van ons de eerste kennismaking met een (zo goed als) volledige 3D-wereld en zorgde voor een bescheiden revolutie in gameland. Terecht, maar toch was het concept hen twee jaar eerder al voorgedaan, door het Belgische Appeal Studios nog wel. Het spel in kwestie? ‘Outcast’, een sci-fi avontuur voor pc dat best goed onthaald werd maar helaas door financiële problemen bij de makers nooit een vervolg kreeg. Nochtans waren de plannen voor die sequel er wel, en kijk: amper 23 jaar later is Appeal Studios terug van weggeweest en ligt ‘Outcast: A New Beginning’ in de rekken!
  2. Wereldster Eefje Depoortere: “Supervoorbeeld voor vrouwelijke gamers”

    Wereldster Eefje Depoortere: “Supervoor­beeld voor vrouwelij­ke gamers”

    Als nieuwe gamingbeurs op je eerste editie al meteen dé vrouwelijke wereldster strikken. Missie geslaagd voor 1UP in Xpo, want Eefje Depoortere (31), van Sint-Michiels bij Brugge en woonachtig in Berlijn, was er. Eefje wie, zien we u denken? Eefje presenteert al enkele jaren wereldwijd gameshows, zoals op Twitch.tv, die honderdduizenden kijkers lokken. Ze is hét uithangbord van League of Legends. Een onvoorstelbaar populaire videogame, wereldwijd spelen ruim 100 miljoen mensen het spel. Maar vanavond is ze gewoon op 1UP, in Kortrijk Xpo: “Omdat de mensen van 1UP meteen al heel goed bezig zijn.”