Chloë krijgt bezoek van Tim Hofman
Volledig scherm
Chloë krijgt bezoek van Tim Hofman © BNN/Vara

‘Temptation’-verleidster Chloë krijgt de modellen die ze niet betaalde aan de deur: “Waar is ons geld?”

Showbizz‘Temptation Island’-verleidster Chloë schrok zich een hoedje wanneer er plots drie modellen samen met een cameraploeg aan haar voordeur stonden. De drie hadden modellenwerk gedaan voor Chloë’s kledinglijn, maar werden daar nooit voor betaald. Nu eisten ze een vergoeding. De brunette was not amused, net als haar mama, de twee belden uiteindelijk de politie.

50 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Er staat zelfs nog een schrijffout in het contract. Chloe Cothing staat er.
  • Lieve Vos

    5 jaar geleden
    Gelezen en goedgekeurd. Open and shut case. Geen poot om op te staan. Modellen moeten hun woede ventileren op zichzelf, is hun eigen fout.
  • Iris Van Doren

    5 jaar geleden
    Contract is getekend .Een les voor iedereen , altijd alles eerst goed lezen voor je tekent .
  • Chris Verbrugghe

    5 jaar geleden
    Een wurgcontract is een contract met daarin voor een der contractspartijen zeer nadelige contractsvoorwaarden. Meestal is er sprake van ongelijkwaardige machtsverhoudingen tussen de partijen, waardoor de sterkere partij, die de contractsvoorwaarden opstelt, de zwakkere partij zijn wil kan opleggen
  • Phil Smedts

    5 jaar geleden
    Waarom die aktie, ze hebben toch dat kontrakt ondertekend ? Blijkbaar hebben ze echter niet de moeite gedaan om het kontrakt ook te lezen, hoewel het toch maar 1 pagina is. Het kontrakt is weliswaar zeer eenzijdig opgesteld, alles voor Chloë, niets voor de modellen, maar ze hebben ondanks dat toch voor akkoord getekend.