Olifanten in Botswana.
Volledig scherm
Olifanten in Botswana. © Getty Images/Image Source

Botswana wil jacht op wilde dieren heropenen

Botswana is zinnens om het verbod op de jacht op wilde dieren te schrappen. Het voornemen stuit op onbegrip bij dierenactivisten. Het Afrikaanse land herbergt onder meer de grootste olifantenpopulatie van Afrika.

19 reacties

  • Ronald De Smet

    5 jaar geleden
    Mevrouw Vandamme is blijkbaar nooit in Botswana geweest en neen meneer Latet, Botswana leeft niet van subsidies en heeft die ook niet nodig. Dit is een prachtig land, autonoom, goed gestructureerd en met weinig corruptie. We moeten enkel afwachten wat het nieuwe regime zal brengen, de Khama generatie was een voorbeeld voor de rest van Afrika.
  • Sam Bosmans

    5 jaar geleden
    Een oude of gewonde olifant of ander dier zal zelf ten prooi vallen aan andere wilde dieren en zo een cyclus voltooien ,maar niet uit fun wat afschieten ...belachelijke reactie ..
  • Franz Ferdinand

    5 jaar geleden
    dan zullen wij de jacht op die mensen ook heropenen
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    net nu die chinese in den bak zit gaat de politiek zich gaan moeien en vergrijpen aan makkelijk geldwinsten,hoe smerig zit deze rotte wereld er uit de dag van heden,ik hoop hier niet lang meer op hoeven toe te kijken,gewone witte boord moordzucht zo zie ik het,die dieren waren daar eerst niet te vergeten
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    mike milan, je bent verkeerd aan het denken, doe er iets aan.