Meghan Markle betaalt 66.000 euro per nacht in het New Yorkse hotel The Mark.
Volledig scherm
Meghan Markle betaalt 66.000 euro per nacht in het New Yorkse hotel The Mark. © Photo News

Peperdure uitstap van Meghan Markle beroert de gemoederen: “Ze leeft als een Romeinse keizerin”

ShowbizzEen wel erg dure uitstap van prins Harry’s echtgenote Meghan Markle (37) naar New York doet stof opwaaien in Groot-Brittannië, waar de koninklijke familie elke in het oog springende uitschuiver zorgvuldig tracht te vermijden. De kosten van de babyshower die de toekomstige moeder voor haar vrienden organiseerde, doen de wenkbrauwen van de Britten fronsen.

10 reacties

  • David Vermeulen

    5 jaar geleden
    Jeetje. Wanneer laat men haar met rust? Ze zal zeker ook geld hebben toen ze nog film ster was. Een privé jet? Logisch toch. Ze zal niet met economic vliegen. Gewoon jaloezie van iedereen.
  • Ludo Dierckx

    5 jaar geleden
    En te weten dt de royals een immens fortuin vergaarden op kosten van.....trouwens die kapitaal-opbouw loopt als rode draad door alle koningshuizen...en dan verwacht men nog sponsoring van de bevolking. In Markle' geval kom er dan nog eens haar zogezegde klimaat bezorgdheid…???? Maar ja...wij Belgen zijn niet beter af...
  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Leven zoals Anuna het wil,en dat op kosten van het plebs natuurlijk.
  • jerry de graaf

    5 jaar geleden
    David Vermeulen , ik geef je geen 100 maar 200% gelijk !!!
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Hier in België lopen er ook zo rond , die het geld van de belastingbetaler op souperen aan reizen dure auto's en kleding . En dit alles zonder te werken , kijk maar naar prinses Elisabeth als ze twintig jaar word krijgt ze al een dotatie van 25.000€ per maand zonder te werken .