Geoffrey Turner werd 66. In zijn overlijdensbericht moedigt hij rokers aan om het roken af te leren.
Volledig scherm
Geoffrey Turner werd 66. In zijn overlijdensbericht moedigt hij rokers aan om het roken af te leren. © Sarah Huiest

Amerikaan schrijft eigen overlijdensbericht om anderen te waarschuwen voor gevaren van roken

In de VS heeft een 66-jarige man uit de staat New York zijn eigen overlijdensbericht opgesteld. Geoffrey Turner, die op 13 februari overleed aan longkanker na jaren gerookt te hebben, wilde mensen daarmee aanmoedigen om zelf te stoppen met roken.

7 reacties

  • Lut Reyskens

    5 jaar geleden
    Roken is een verslaving....het doet iets met je brein...chapeau voor de stoppers...de sigaretten van tegenwoordig bevatten veel meer slimme stofjes die je verslaafd houden...het onbehaaglijke gevoel in het begin verdragen en volharden is de enige oplossing...en dan ...dan ben je weer vrij en krijgt zoveel goede dingen terug....En heus ,in iedere roker zit een stopper...het is nooit te laat...je wint er altijd bij.
  • Eric Grosemans

    5 jaar geleden
    Respect voor iedereen die gestopt is, met of zonder hulpmiddelen. Stoppen is één ding, het volhouden nog een ander. Er zijn er genoeg die gestopt zijn "op karakter", maar na enkele jaren toch terug hervallen, terwijl vele andere gestopt zijn met hulpmiddelen en al meer dan 20 jaar rookvrij zijn. Wat is dan het beste?
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Nu nog overlijdensberichten om anderen te waarschuwen voor gevaren van overvloedig eten, drinken, medicijnen gebruik, en gestrest leven. Dan is het cirkeltje rond.
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Niets Hypnose van de ene dag op de andere gestopt nu reeds 4 jaar, wat heb je daarvoor nodig gewoon karakter , stoppen met roken zit tussen de oren en nergens anders.
  • Vicky Van Uffelen

    5 jaar geleden
    blij dat ik gestopt ben! dit met hulp van hypnose. Na dagelijks een pakje te roken gedurende 25j was ik na een sessie van 40 minuten volledig rookvrij en dit al 6 maanden zonder echt hinder te ondervinden. overweeg hypnose maar informeer je zéér goed want ze lopen schaars de chte goeie.