Astrid en Bram Coppens
Volledig scherm
Astrid en Bram Coppens © Instagram

Astrid terug naar België om te bevallen? “In de States kost een bevalling een fortuin”

ShowbizzAstrid Coppens is nu een dikke vier maand zwanger en haar eerste kindje is uitgerekend voor 4 juli. Het zou goed kunnen dat ze voor haar bevalling terug naar België reist. In de Verenigde Staten kost het namelijk een klein fortuin.

46 reacties

  • Strobbe Elena

    5 jaar geleden
    Ze is rijk en toch profiteren van de sociale zekerheid hier schandalig
  • van roy jozef

    5 jaar geleden
    nog een paar jaar geduld en er is een systeem zoals in Amerika. wie gaat na afschaffing erelonen éénpersoonskamer die erelonen betalen schat u? er is al sprake dat er een systeem moet komen van afschaffing hospitalisatieverzekering, naar een systeem dat iedereen verzekerd zal zijn tegen hoge ziekenhuiskosten.een Amerikaans systeem dus.
  • WILLEM GUILMET

    5 jaar geleden
    Weer eentje die alleen van onze voordelen profiteert en de kas hier leeg maakt !! En voor de rest grote zwier maken schaam u !!!!!!
  • Johnny Hendrickx

    5 jaar geleden
    Je zou gek zijn om in the states te bevallen als je in La Douce Belgique kunt bevallen en van al zijn sociale voordelen kan genieten...Belgische nationaliteit,kindervergoeding,premie's enz...ik zou het ook wel weten als je het deksel van de honing pot open laat is het toch om er van te smullen
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Astridje, hebt gij een hospitalisatieverzekering in België? Want anders gaat ge u hier ook blauw betalen