Play Sports
Volledig scherm
© Play Sports

Scherpe Jan Mulder ziet "misdadige overtreding" van Santini: "Kan de VAR dat ook zien? Of zijn ze aan het klaverjassen?”

Belgisch voetbalIvan Santini was één van de meest opvallende figuren in (de eerste helft van) de topper tussen Anderlecht en Club Brugge (2-2). De Kroatische spits scoorde bijna (Horvath redde knap) en vocht verschillende stevige duels uit met Brandon Mechele. Volgens onder anderen Play Sports-analist Jan Mulder ging Santini daarbij echter enkele keren over de schreef.

52 reacties

  • Jos Digneffe

    5 jaar geleden
    Nee, de VAR is alleen wakker als Standard kan benadeeld worden.
  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Wa ne hoop zever hier terug.Als er dat ene bij mij deed toen ik voetbalde mocht je gerust zijn dat ze er hem een paar minuten nadien moesten van het terrein dragen.Rood of niet het kon mij niet schelen,maar gedaan met voetballen voor een paar weken daar mocht hij zeker van zijn.
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    blijkbaar hebben er veel naar een andere wedstrijd gezien! Santini altijd rood, Kara altijd 2x geel.
  • Gunther Schoonjans

    5 jaar geleden
    Dit is misschien inderdaad een kaart waard. maar dan eerder geel in de eerste fase. hij zet namelijk zijn lichaam en schermt de bal af. Vormer ging er ook wel met momenten stevig in zoals elke wedstrijd of mag een ex-goudenschoen iets meer? en Schrijvers gaat ook niet vrijuit op de fase met Kums maar kom alles is in het voordeel van de Paarsebond zal de huidige Blauwebond zeggen.
  • Werner Gielis

    5 jaar geleden
    maar die van Bruhhe mogen dat wel, Wesley heeft dit seizoen nog niks anders gedaan en kreeg daar ook nooit een kaart voor ! en bij zijn doelpunt duwt hij eerst Kara weg om dan te versnellen, in het basketball is dit een aanvallende fout maar ja de mannen van VARhaeghe mogen altijd iets meer en bleiten als het dan bij hen word gedaan,