Kampioenen komen hun eigen carnavalswagen dopen

Herman Verbruggen en Loes Van den Heuvel, beter gekend als Marc en Carmen van de Eén-reeks F.C. De Kampioenen, waren zondagnamiddag in Aalst om 'hun' praalwagen te dopen. De acteurs lopen immers mee met AKV De Lodderoeigen op zondag 3 maart en zijn officieel peter en meter van de groep.

lds

Hun deelname aan carnaval zal te zien zijn in de vierde F.C. De Kampioenenfilm ‘Viva Boma’. Herman Verbruggen is al twintig jaar samen met een Aalsterse, komt elk jaar naar de stoet en is er enorm fan van. Ook Jaak Van Assche (Fernand), Tuur De Weert (Maurice) en regisseur Jan Verheyen kwamen hun licht opsteken in de carnavalshallen.

De drie praalwagens werden gebouwd door AKV De Lodderoeigen. De grote carnavalsgroep zal dit jaar niet meedingen naar een officiële plaats in de ranking. Jan Verheyen geeft nog mee dat er op 3 maart geen selfies kunnen gemaakt met de acteurs en dat ze met hun ploeg de stoet zeker niet willen hinderen.

Ook na 3 maart worden er nog carnavalsscènes gedraaid in Aalst. Wie wil figureren op 8, 9, 10 en 11 april, wanneer de stoet wordt nagebootst in de Aalsterse Molenstraat, mag zijn of haar kandidatuur met foto mailen naar fcdefiguratie@gmail.com.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus