EPA, Getty
Volledig scherm
© EPA, Getty

Man. City verslaat Chelsea na strafschoppen in League Cup-finale na ongeziene doelmannenklucht bij 'Blues’

Engels voetbalDe League Cupwinst van Manchester City, de tiende trofee voor Vincent Kompany in Engelse loondienst, verdween helemaal op de achtergrond. De ene helft van de spots zoomde in op de baldadige Kepa, de andere helft op de gebroken relatie tussen Maurizio Sarri en een deel van zijn spelersgroep. Een ongezien incident wiste al het positieve uit. Een groot ‘misverstand’ luidde de officiële uitleg. Dat wiste de schaamte niet uit.

5 reacties

  • Florent Marien

    5 jaar geleden
    Wat een afgang van de coach.
  • joachim albert

    5 jaar geleden
    Ge gaat geen investering van 80 miljoen op de bank zetten, zou echt dom zijn en Kepa weet dit natuurlijk ook. Sarri mag op het einde van het seizoen inpakken. Zeker weten.
  • henk casaert

    5 jaar geleden
    Als de vierde scheidsrechter zijn bord omhoog steekt niet vlug genoeg naar de kant is geel en blijft hij nog staan 2 de geel is rood, zodus scheidsrechter is ook in fout hij voert het reglement niet uit
  • John Klop

    5 jaar geleden
    Kepa schorsen tot einde seizoen. T1 is steeds de beslissende partij! Ongeacht of je daar als speler akkoord mee bent of niet!
  • Koen B.

    5 jaar geleden
    Niet al te slim van Kepa. Een trainer met een beetje ruggengraat degradeert hem voor de rest van het seizoen naar de reserveploeg.