giphy
Volledig scherm
© giphy

HERBELEEF de hele uitzending van de Oscars

OSCARSHet zit erop: de rode loper kan weer opgerold worden en de sterren kunnen hun mooiste jurken weer uittrekken. Wij hielden u de hele nacht op de hoogte van het reilen en zeilen op de belangrijkste filmprijzen van het jaar. Wie dat wil, kan de hele livefeed van de Oscars hieronder herbekijken.

0 reacties

  1. OSCARS 2023: ‘Close’ grijpt helaas naast het beeldje, ‘Everything Everywhere All at Once’ wint zowat alles
    Oscars
    16

    OSCARS 2023: ‘Close’ grijpt helaas naast het beeldje, ‘Everything Everywhere All at Once’ wint zowat alles

    ‘Everything, Everywhere, All At Once’ is de verpletterende winnaar van de 95ste editie van de Oscars. De absurde actiekomedie-dramafilm ging met zowat alle grote prijzen naar huis: zeven beeldjes in totaal, waaronder die voor Beste Film, Beste Regie, Beste Mannelijke Bijrol en Beste Actrice. Brendan Fraser - in een ver verleden bekend van ‘The Mummy’ - verraste als Beste Acteur. Pech voor Lukas Dhont wel, die de prijs voor Beste Buitenlandse Film naar ‘All Quiet On The Western Front’ zag gaan. Hij toonde zich echter strijdlustig achteraf: “Dit geeft ons een reden om het nog eens te doen.” Verder geen grote schandalen tijdens de show, maar wel héél wat spektakel dankzij Jimmy Kimmel, Rihanna en zelfs... een ezeltje.
  2. Margot Robbie maakt geen kans op een Oscar voor haar rol als ‘Barbie’: “Onbegrijpelijk en onterecht”
    FILM

    Margot Robbie maakt geen kans op een Oscar voor haar rol als ‘Barbie’: “Onbegrij­pe­lijk en onterecht”

    De Oscarnominaties zijn bekendgemaakt. ‘Oppenheimer’, de film over de ontwikkeling van de atoombom, haalt 13 nominaties binnen. Onder meer voor beste film, beste regie voor Christopher Nolan en beste acteur voor Cillian Murphy. Dat actrice Margot Robbie en regisseur Greta Gerwig niet in aanmerking komen voor een beeldje voor hun succesfilm ‘Barbie’, vinden veel critici onbegrijpelijk.