© vier

Vier-programma ‘Huizenjagers’ deze week in Antwerpen

Wat kosten huizen en appartementen in de grootste stad van Vlaanderen? En zit er iets geschikt tussen voor enkele kandidaat-kopers? Het Vier-programma Huizenjagers huist deze week in Antwerpen.

tove

De opdrachten zijn alvast een flinke uitdaging. Vanavond zoekt een koppel, dat weldra een tweede kind verwacht, een grotere woning voor 500.000 euro. Een mooi bedrag, maar er zitten enkele addertjes onder het gras: het pand moet een tuin hebben voor de kinderen en op maximum een halfuur van het Havenhuis gesitueerd zijn.

De eerste makelaar van deze week is Yassin. Hij werkt nog maar een jaar als makelaar bij CC Immo. Hij is met zijn Marokkaanse roots en werkervaring in China en Australië een man van de wereld. Hij krijgt gezelschap van Carolien, een makelaar met een neus voor interieurstyling. Voor het tweede jaar op rij waagt Omnia Vastgoedmanagement zijn kans. Na zaakvoerder Marvin vorig jaar is het nu de beurt aan de 28-jarige makelaar Jef. Vorig jaar kon Marvin de felbegeerde Huizenjagers-trofee niet mee naar huis nemen, maar Jef is er van overtuigd dat hij het vrijgemaakte plekje dit jaar kan opvullen.

Nog deze week zoeken de makelaars naar een appartement in het centrum van Antwerpen waar alles op één niveau ligt. Dat mag maximaal 350.000 euro kosten. Ook nog gezocht: een woning met rieten dak en zwembad in de Antwerpse rand, en een pand met ruimte voor een ‘womancave’.

Huizenjagers, om 19.45u op Vier

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER