Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Als Gent-coach weet je dat je met de voorzitter en manager op restaurant moet om bepaalde wissels uit te leggen”

2 reacties

  • joachim albert

    5 jaar geleden
    Ik vind dit normaal, voorzitter wil gewoon trainer zijn motivering voor bepaalde tactiek(en) begrijpen, kan hij ook in bestuur beter bepaalde transferts bepleiten of beslissingen qua beleid doorduwen. Waarom zou dit vreemd zijn? Degene die nu reageert met "maar elke week?"; dat is gewoon "figure of speech" van Niels Poissonnier. Geen muggezifters of kommaneu... aub. Mvg
  • didier de coster

    5 jaar geleden
    kan daar ergens mee leven , tenslotte is een coach een overgangsfiguur en bestuur leidt een club jaren aan een stuk , dus ik zeg ; hoed af voor de witte , prachtkerel bij aagent en door hem van de faling ooit gered ; dik respect ; aagentfan van geboorte
  1. VISTA! met Trond Sollied over de veroordeling van Lokeren: “Het kost veel meer om te degraderen, dan om een nieuwe spits te kopen”
    VISTA!

    VISTA! met Trond Sollied over de veroorde­ling van Lokeren: “Het kost veel meer om te degraderen, dan om een nieuwe spits te kopen”

    De 28ste speeldag van de Jupiler Pro League behoort tot het verleden, tijd dus om na te kaarten in een nieuwe aflevering van VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Centrale gast vandaag was niemand minder dan Trond Sollied, de Noor die eerder dit seizoen nog even aan de slag was bij Lokeren. Onder meer de veroordeling van zijn ex-team naar 1B kwam ter sprake, maar ook de laatste rechte lijn naar de play-offs en de spannende ontknoping in 1B kwamen aan bod. Sollied kreeg het gezelschap van Rudy Nuyens, voetbaljournalist bij Het Laatste Nieuws en Wim De Coninck, analist bij Proximus Sports. Nicolas De Brabander leidde alles in goede banen.
  2. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.
  1. Degryse: “Na gisteren vrees ik dat Genk Pozuelo niet zal kunnen houden”
    VISTA!

    Degryse: “Na gisteren vrees ik dat Genk Pozuelo niet zal kunnen houden”

    “Donderdag heeft Pozuelo zijn goede wil getoond met zijn invalbeurt. De supporters tonen begrip. Maar dat Pozuelo dan gisteren zegt dat hij niet kan spelen, is een stap te ver. Dat begint nu de fans te verdelen”, aldus Marc Degryse in VISTA!-studio. “En ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt, maar dat ze zich nog niet kunnen uitdrukken, omdat ze toch nog hopen om hem zo lang mogelijk aan boord te houden. Eenmaal hij weg is, gaan ze loos. Dan zullen ze zeggen: ‘Hij heeft ons gechanteerd. Hij heeft ons met de rug tegen de muur gezet.’ Nu moeten ze hun mond houden, omdat ze toch nog proberen hem aan boord te houden. Maar dat gaat niet lukken, vrees ik nu, na gisteren.”
  2. “Je voelt dat Club Brugge aan het komen is”
    VISTA!

    “Je voelt dat Club Brugge aan het komen is”

    Club Brugge maakte gisteren indruk op het veld van Eupen. Niet alleen met 0-4-cijfers, ook met dwingend voetbal. De Coninck in onze voetbalwebcast VISTA!: “Veel volk in de zestien, snelle balwisselingen, een zeer goede Vlietinck op rechts die het daar veel beter doet dan Dennis. De score kon nog groter geweest zijn”, aldus Proximus-analist Wim De Coninck. Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, treedt De Coninck bij. “Je voelt dat Brugge aan het komen is. Het momentum ligt bij hen, terwijl Genk het net moeilijk heeft.” De Coninck: “Het wordt spannend.”
  1. De Condé over nuchtere Genkse spelersgroep: “Soms is er iets te weinig enthousiasme”
    VISTA!

    De Condé over nuchtere Genkse spelers­groep: “Soms is er iets te weinig enthousias­me”

    Na de overtuigende zege op Sclessin (1-3) zorgde de Genkse spelersgroep voor een feestje in de kleedkamer. In VISTA! ging Dimitri de Condé, technisch directeur van de competitieleider, daar dieper op in. “Ik was er niet bij, want ik stond buiten. Maar het zou me niet verwonderen. Het gebeurt nochtans niet veel bij deze groep. Soms is er iets te weinig enthousiasme (lacht). Maar tegen Brugge was er ook al een feestje en nu weer, dus de sfeer zit goed. De neuzen staan in dezelfde richting. Het is een heel nuchtere groep - jongens die heel ‘down to earth’ zijn. Er zitten ook wel wat Scandinaviërs tussen, die van nature uit al wat koeler zijn.”
  2. “Verschaeren is het lichtpunt bij Anderlecht”
    VISTA!

    “Verschae­ren is het lichtpunt bij Anderlecht”

    “In principe staan er genoeg offensieve spelers van Anderlecht op het veld. Je hebt Santini, Bakkali en Bolasie als de drie aanvallers”, vertelt Marc Degryse. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert pikt in: “Maar ze hebben minstens evenveel defensieve opdrachten als offensieve.” Opnieuw Degryse: “Ze hadden toch meer balbezit dan Antwerp, maar ze deden er te weinig mee. Dat is al lange tijd een probleem. Bakkali brengt te weinig, Zulj hebben we niet gezien. Bolasie ook niet, maar die maakt de winning goal. Verschaeren is gewoon het lichtpunt.”