VTM
Volledig scherm
© VTM

Relatiecrisis voor Annelies en Joris in ‘Blind Getrouwd’, nog voor er sprake was van een relatie (+ wat u allemaal niet op tv zag)

TVKomt het nog goed tussen Annelies en Joris? Da’s dé hamvraag na de vijfde aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Het klettert helemaal niet zo erg als bij Marjolein en Mike vorig jaar, toen instant passioneel geluk een strovuurtje bleek dat gevolgd werd door een diepe crisis en een voortijdige scheiding. Tot nader bericht zijn Annelies en Joris ‘good friends forever’, al durven we ook dat stilaan betwijfelen. Zeker is dat ze hét probleemkoppel van deze reeks zijn. Ook nu schatten we de kansen in van alle koppels.

5 reacties

  • Martine Goossens

    5 jaar geleden
    Ik kijk niet maar waarom doe je mee aan zo'n programma's? De perfecte partner vinden? Ontwaak uit je dromen want die bestaat niet.
  • Henri De Vos

    5 jaar geleden
    Annelies wil een Bartel Van Riet waar de vriendinnen van in katzwijm vallen van bewondering, Joris is dat niet , en zal dat nooit zijn, en zal,daarom afgewezen worden. Joris voelt dat aan en beseft dat.
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    Joris is veel te onzeker. Afknapper bij vrouwen. Deze relatie geef ik niet veel kans.
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Als t maar kijkcijfers opbrengt.Wat een zever.
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Al die ram tam tam bij bepaalde koppels amai.Die zoeken het toch ver. In plaats van heel gewoon uzelf te zijn. Als je een ander voor u de ware laat zoeken moet je er voor gaan. Als je koel doet kan je beter uw gans leven in een ijskast kruipen.