Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Dit is volgens onderzoek waar vrouwen écht opgewonden van raken

Ryan Goslings accent, een ontbloot bovenlichaam, een lekker geurtje, een zoen in de nek of Matthias Schoenaerts tout court ... dat vrouwen van verschillende dingen opgewonden raken, bewijst een kleine rondvraag op onze redactie. Toch blijkt uit onderzoek dat vooral deze drie dingen ware lustopwekkers zijn.

11 reacties

  • Dimitri Van Grembergen

    5 jaar geleden
    Mijn vriendin is mijn prinses, de rest komt vanzelf. Blijkbaar heeft nog niet iedereen dat begrepen lees ik hier....
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Geld hebt ge niet nodig. Tact en een goed voorkomen is het enige om succes te hebben bij de vrouwen. Maar zover zit de vlaming nog niet om dat te beseffen. Gelukkig woon ik in Zwitserland...
  • Yoke Penninckx

    5 jaar geleden
    Als ik de reacties lees... hopelijk vinden jullie ooit de juiste partner om het tegendeel te bewijzen. Voor velen draait het helemaal niet om de bankrekening. Wat ben je met een man of vrouw met veel geld, als hij of zij je niet steunt, je niet koestert en je niet graag zou zien? Voor mij het mooiste aan mijn vriend : dat hij me als zijn prinses behandelt. Niet met geld of cadeautjes maar hij is er altijd als ik hem nodig heb. En omgekeerd.
  • Bart Cornelis

    5 jaar geleden
    De laatste tijd gaat het in elk artikel over de gevoelens van de vrouw de behoefte van de vrouw de verlangen van een vrouw en wat met de mannen? Moeten wij maar lachen en ja knikken of wat? Toevallig is dit artikel weeral geschreven door... jaja een vrouw
  • Melina De Baerdemaeker

    5 jaar geleden
    Al die mannen hun commentaar niemand zegt dat je met een vrouw naar bed moet neem u dan een man als je zoveel negatief over een vrouw zegt.