VTM
Volledig scherm
© VTM

Annelies uit ‘Blind Getrouwd’ verdedigt zich: “Ik moet Joris toch niet knuffelen als ik me daar niet comfortabel bij voel?”

TV“Ik, de nieuwe Marjolein? Kom nu, onze situatie is niet te vergelijken”, zegt Annelies (29) uit ‘Blind Getrouwd’ in Dag Allemaal. En toch voelt ook zij zich geroepen om haar kersverse en dolverliefde echtgenoot Joris (30) tot kalmte aan te manen: “Ik kan mijn gevoelens niet forceren, hé.”

48 reacties

  • Kozzion Mozz

    5 jaar geleden
    Toen ze gematched werden zei ik onmiddellijk dsat het niet ging gebeuren. Op uiterlijk vlak passen ze absoluut niet bij elkaar , dat ziet het kleinste kind. Verleden jaar was dat lieve en aljosja. Jammer dat ze joris eigenlijk gebruiken om een bepaalde liefdes situatie te creeëren.
  • monique dewaele

    5 jaar geleden
    Ze horen gewoon niet bij elkaar - dat zie je onmiddellijk maar daar is ook niks mis mee - je kent het concept wanneer je er aan begit en je weet dat het niet altijd de droomprins is die staat te wachten
  • Ingrid Raes

    5 jaar geleden
    Ze lijkt niet verliefd en dan zou het verkeerd zijn om verliefdheid te veinzen. Sommigen lijken te vergeten dat ze niet voor hem gekozen heeft (uiterlijk...). Joris lijkt me ook opdringerig en dat is nu eenmaal niet aantrekkelijk. Liefde heeft soms tijd nodig, als het alleen om de lust gaat, kan men beter deelnemen aan Temptation island.
  • carine francoys

    5 jaar geleden
    Joris ziet er zo aangename goeie gast uit...Annelies komt heel bazig over..Joris opent je ogen ...ze moet je niet hebben...ze draait alleen wat rond de pot...
  • Benny Gorrens

    5 jaar geleden
    Als ze dat niet durft had ik zelf al weg gegaan als je aan zo een programma deel neemt hoort daar zeker affiniteit bij