Mieke Vogels (midden) hier tijdens een actie van de klimaatspijbelaars.
Volledig scherm
Mieke Vogels (midden) hier tijdens een actie van de klimaatspijbelaars. © Photo News

Mieke Vogels hekelt John Crombez: “Meeheulen met de blingblingjongens van de auto-industrie”

Groen-boegbeeld Mieke Vogels haalt in een interview met het weekblad Knack scherp uit naar sp.a-voorzitter John Crombez. Die nam eerder deze maand de klimaatvoorstellen van Groen op de korrel. “Meeheulen met de auto-industrie”, noemt Vogels dat. 

35 reacties

  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Als ze bij de socialisten het noorden kwijt zijn zijn ze bij groen noord zuid oost west alle richtingen kwijt Gino Denil.Ze gedragen zich als groene dictators kerncentrales zullen dicht gaan dat is hun inzet.Dan gaan ze 50 % stroom aankopen in het buitenland waarvoor we ons GROEN gaan betalen.Dat de geleverde stroom kernenergie is of van bruinkool trekt groen zich niks van aan hun wil is wet.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Tja, Mieke Vogels, we hebben zoals U niet allemaal pakken geld verdiend als politicus en een gigantische uittredingsvergoeding gekregen, hé. Een nieuwe auto kopen is voor ons niet zo eenvoudig. Trouwens, nu U toch veel tijd hebt lees eens het rapport van de NASA over CO2 en klimaat - en kom dan eens terug.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Het lachwekkende van heel de klimaat heisa geprogrammeerd door Groen is dat de helft van hun kiezers niet geïnteresseerd zijn in klimaat of milieu enkel in de gulle sociale zekerheid. Er is nog geen enkel fundamenteel voorstel gedaan door Groen voor een beter klimaat of milieu. Drastisch anders gaan leven, minder met de auto, minder vliegtuigreizen, minder rommel consumeren, duurzamer leven, het is gratis maar verkoopt niet aan het verslaafd brein van de schone schijn economie en media
  • Willy Masson

    5 jaar geleden
    Crombez heeft gelijk.De waarheid over elektrische auto s. Niet alleen de duurder in aankoop maar reken tevens gemiddeld 9000 € voor dossierkosten fluvius,verzwaring aansluiting electriciteit ,kabels en Aansluitpunt. Wie veel kilometers doet mag achter 2 jaar het volledig battreijpack vervangen.wij hebben het geprobeerd. Een euro 6 diesel is pakken ecologischer dan. Groen liegt over de ganse llijn.
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Reed/rijdt u niet ook met een zware diesel dienstwagen beste mevrouw Vogels, of doet u de verplaatsingen met de fiets zoals onze weerman?! Geloof ik niet hoor.