Burger King gaat burgers aan huis leveren in Antwerpen en Brussel

Vanaf dinsdag bezorgen Deliveroo-koeriers producten van Burger King aan huis in Luik. 'De Vurige Stede' krijgt de primeur, maar ook in Antwerpen en Brussel zal deze service binnenkort beschikbaar zijn.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Slechts een paar jaar geleden was de aanhuislevering beperkt tot pizza's of gefrituurde noedels. Sinds de opkomst van maaltijdbezorging platforms zoals Deliveroo, drie jaar geleden, ontdekt de consument een nieuwe mogelijkheid om te genieten van al zijn favoriete restaurants: levering in minder dan 30 minuten en dit thuis, op het werk of in het park op zonnige dagen.

Win-win situatie

"Deliveroo streeft ernaar om alle verlangens en eetlust te bevredigen. Onze klanten houden van salades, sushi en het plezier van een goede hamburger. Daarom zijn we erg enthousiast om nu ook met Burger King samen te werken", reageert Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo.

Ook bij Burger King zijn ze tevreden met de recente ontwikkelingen. "De samenwerking met Deliveroo zal ons in staat stellen meer klanten tevreden te stellen", stelt Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium.