Rami Malek had zijn collega's nodig om zijn strikje te knopen.
Volledig scherm
Rami Malek had zijn collega's nodig om zijn strikje te knopen. © Instagram

Grappig: Oscarwinnaar Rami Malek had Jan en alleman nodig om zijn strikje te knopen

CelebritiesRami Malek mocht zondagnacht de Oscar voor ‘beste acteur’ mee naar huis nemen voor zijn rol in ‘Bohemian Rhapsody’. Naast zijn overwinning verliep de avond echter niet van een leien dakje... en daar zat zijn strikje voor iets tussen.

0 reacties

  1. Heeft J.K. Rowling na alle controverse nog vrienden overgehouden aan de ‘Harry Potter’-films? “Ze heeft mijn leven gered”
    PREMIUM
    Celebrities

    Heeft J.K. Rowling na alle controver­se nog vrienden overgehou­den aan de ‘Harry Pot­ter’-films? “Ze heeft mijn leven gered”

    De Britse schrijfster J.K. Rowling (58) ligt al lange tijd onder vuur vanwege haar standpunten over transgender personen. Niet alleen haar fans zijn verbolgen, maar ook de acteurs die destijds bekend werden dankzij haar boeken. Daniel Radcliffe (34), Emma Watson (34), Rupert Grint (35) en vele anderen stonden onder druk om een kant te kiezen. Wie heeft dat gedaan en wie niet? En zijn er nog acteurs over die haar onvoorwaardelijk steunen? “Ze heeft mijn leven gered.”
  2. “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteindelijk het leven kostte
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteinde­lijk het leven kostte

    Twee albums: meer was er niet nodig om van Amy Winehouse een legende te maken. Maar meer nog deden haar flamboyante levenswandel en haar worstelingen met drank en drugs inkt vloeien. Toen ze in juli 2011 op haar 27ste overleed, werd ze helemaal onsterfelijk. Nu er later deze maand een (gecontesteerde) film over haar leven verschijnt, staat ‘Story’ stil bij het tragische verhaal van de zangeres. Van de eerste stappen in haar carrière, tot een toxische relatie die alles naar de verdoemenis hielp en haar bewogen laatste dagen. “We dachten echt dat ze het zou redden.”