EPA
Volledig scherm
© EPA

Nieuwe smartphone van Sony krijgt een ultralang “bioscoopscherm”

Het Japanse Sony heeft een wel heel opvallende telefoon aangekondigd. Het oledscherm van de Xperia 1 heeft dezelfde beeldverhouding als een bioscoopdoek, namelijk 21:9. Verder heeft het scherm een 4K-resolutie en en een diagonaal van 6,5 inch (16,5 cm). 

5 reacties

  • Verena Kerkhofs

    5 jaar geleden
    Mijn vorig toestel was de Sony Xperia x. Ook een mid-range toestel.. Maar wel een camera van 23 mp en een selfie camera van 16 mp.. Hier kan Samsung of Apple niet aan tippen.. Sony brengt heel goede toestellen uit.
  • Raffaele Scarpa

    5 jaar geleden
    @ billy brenders, natuurlijk draait netflix films in 21:9. Volgens mij weet je niet echt waarover je spreekt. @ Angelo Cabooter Sony brengt elk jaar nieuwe smartphones en andere multimedia producten uit. Waarover heb je het? Trouwens, de experia 1 ziet er super uit.
  • The Saviour Machine

    5 jaar geleden
    Alweer speciaal doen, onnozele formaat. Simpel. Zwarte balken weeral
  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    Lang geleden dat Sony nog eens een smartphone uitbracht. Ook andere producten uitbrengen is ook al een lange tijd geleden. Zoals blu-ray spelers, Televisies, Hoofdtelefoons, Radio's met cd-speler en Bluetooth ontvangst en DAB ontvangst, Spiegelreflexcamera's, enzovoort.
  • billy brenders

    5 jaar geleden
    Klopt van geen kanten, Netflix draait NIETS 21:9. Kan het weten want heb een 21:9 monitor en er draait niets op deze aspect ratio