Michael Cohen getuigt vandaag onder ede over president Trump in het Amerikaanse Congres.
Volledig scherm
Michael Cohen getuigt vandaag onder ede over president Trump in het Amerikaanse Congres. © REUTERS

Explosieve getuigenis van ex-advocaat Michael Cohen: "Trump is een racist, oplichter en leugenaar”

Michael Cohen, de ex-advocaat van Donald Trump die zich tegen hem keerde, vertelt vandaag zijn persoonlijk verhaal over de handel en wandel van de president. Zijn doel is het Congres ervan te overtuigen dat Trump een “oplichter” en “leugenaar” is. Zo zal hij onder ede en in alle details getuigen dat Trump van tevoren wist van  het e-maillek dat zijn Democratische rivaal Hillary Clinton tijdens de presidentsverkiezingen van 2016 zou schaden. 

31 reacties

  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Drie keer juist. Misschien een nestbevuiler volgens sommigen, maar de laatste tijd werd er enkel op zijn kop gescheten blijkbaar!?
  • Jean Pollet

    5 jaar geleden
    gemaakt spijt ; na de zonde of zijn hemd naan de wind hangen ?
  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    Een nest bevuiler noemen ze dat , maar eerst veel geld verdiend en dan zulke onzin verkopen om zijn vel te redden walgelijk zijn zulke mensen !!
  • Maxime Vanmaercke

    5 jaar geleden
    Dat Trump een vliegende cowboy is, weten we al lang. Maar in Amerika moet een president bijna een moord plegen om afgezet te worden. Toch zijn er nog onnozelen die deze gangster steunen. Wat moet jij dan nog meer doen om deze mensen te laten beseffen dat dit de slechtste president ooit is.
  • Frank De Rycke

    5 jaar geleden
    Een advocaat die echt niet liegt ?....Eerst je stinkend rijk maken en dan iemand waar je stinkend rijk door werd een mes in de rug planten , waarom vertelde hij toen in de tijd de waarheid niet ...nu ja Amerika , het land waar men met omkoperij en leugens het verst mee komt !!!