BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Mogelijk meer dan 100 Jumbo-supermarkten in Vlaanderen

De Nederlandse supermarktketen Jumbo ziet op termijn een potentieel voor meer dan 100 winkels in Vlaanderen. Het bedrijf bevestigt berichtgeving daarover in vakblad Gondola. De eerste supermarkt gaat in november open in het Limburgse Pelt.

36 reacties

  • Hilde Peeters

    5 jaar geleden
    Zijn er nu nog niet genoeg ik snap niet dat gemeentes of steden dit blijven toestaan. Werkgelegenheid als als er de ene winkel bijkomen moeten er in de andere winkel weg en de werkomstandigheid wordt er overal niet beter op.want die goedkopere prijzen moeten ergens anders bespaard worden.
  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Je kan klagen over de prijzen maar het echte probleem zijn onze lage lonen. De boeren die verse producten leveren verdienen weinig of verliezen zelfs geld. De werknemers worden ook al een zeer laag loon betaald. En wij zagen dat de productne te duur zijn wat dan weer druk zet op die vernoemde mensen, je houd de spiraal naar beneden in stand.
  • Dirk Vregels

    5 jaar geleden
    Hopelijk nemen ze ook Nederlands personeel mee want die zijn veel vriendelijker en behulpzamer. Dat valt me steeds op als we in Nederland boodschappen doen.
  • Anne Callebaut

    5 jaar geleden
    Het is te hopen dat hun prijzen hetzelfde blijven en ze niet doen zoals Albert Hein.
  • De Waen Luc

    5 jaar geleden
    Geert Bruyneel het kan ook omgekeerd,,, die geven extra jobs erbij....en de duurdere vallen er van tussen..mooi toch ?