Vergelijk dus altijd de tarieven van de verschillende zichtrekeningen op basis van uw eigen noden en gebruik.
Volledig scherm
Vergelijk dus altijd de tarieven van de verschillende zichtrekeningen op basis van uw eigen noden en gebruik. © Shutterstock

737 euro betalen voor een zichtrekening? Dit zijn de gratis alternatieven

SparenAls u nog veel manuele verrichtingen uitvoert, kunnen de jaarlijkse kosten van sommige zichtrekeningen oplopen tot enkele honderden euro’s. En dat terwijl er echt wel gratis alternatieven te vinden zijn. 

16 reacties

  • Neyt Erik

    5 jaar geleden
    Argenta doet het goed omdat de bank zich vooral inzet voor de particulieren,eigenlijk geen bedrijven bij Argenta.Wel bij andere grootbanken,die rekenen voor bedrijven niets aan terwijl de particuliere klanten (de minder vermogenden) voor alle kosten opdraaien.
  • Chris Bollen

    5 jaar geleden
    Argenta is inderdaad zeer goed als gratis bank , en hopelijk blijven ze dat ook.
  • Johan Verbiest

    5 jaar geleden
    schoonmoeder zit bij Fortis en kreeg onlangs een brief met vermelding om haar kaart niet meer te gebruiken voor kleine bedragen,zulke bank vloog er bij mij direct uit ..Maar probeer die oude mensen die heel hun leven bij dezelfde bank zitten maar eens wijs te maken dat er beter banken zijn ..onbegonnen werk...
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Er. Estaat ergens een wet dat je niet in geld mag handelen . Dus geld verkopen met andere woorden ,,de lijn met wat banken tegen woordig doen word wel heel dun . Want je hebt weinig keuze je werkgever moet je geld digitaal bij een bank parkeren voor je het zelf bekomt . Is dan in weze het beletten dat je gratis aan je geld kan niet handelen in geld dat toch al van U is.
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Bij Argenta is de eerste kaart ook gratis, zowel debet als kredietkaart. Waarom vergeten ze dat?