(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © ANP

“Nederlands meisje (6) in skilift raakte bewusteloos door extreme pijn”

Het Nederlandse meisje van zes jaar dat bijna een week geleden vast kwam te zitten in een Franse skilift raakte bewusteloos door extreme pijn. Daarna stopte ze met ademen omdat ze ineen zakte en haar keel zwaar op de veiligheidsstang van de lift leunde. Dat melden lokale media. Inmiddels gaat het weer iets beter met het ongelukkige kind. Ze is ontwaakt uit haar coma. 

5 reacties

  • marc van de poel

    5 jaar geleden
    Uiteraard had de man die naast het kind zat beter moeten opletten. Het is normaal, dat skiklasjes opgesplitst worden en in elk zeteltje wordt van de aanwezige volwassenen verwacht dat die een oogje in't zeil houden. Maar dat is geen regel. Als je dan denkt : okee, dat kind legt haar hoofdje op de beugel, dan is dat een interpretatie van de situatie. Voor mij is dat een jammerlijk ongeval, zonder verantwoordelijken.
  • Charlotte De greef

    5 jaar geleden
    Vreselijk voor dit arme kind!!!! En hoe is het mogelijk dat ze dan niet gilde van de pijn? En dat de man naast haar niets in de gaten had?
  • Bart Boenen

    5 jaar geleden
    Die "volwassen man" die naast haar zat moest in de grond zakken van schaamte. Je houdt kinderen altijd in het oog. Soms gebeuren er zware ongevallen in een fractie van een seconde maar dit is minutenlang geen aandacht geschonken aan een kind in extreme pijn. Vervolgen voor zware nalatigheid!
  • Peter Dehon

    5 jaar geleden
    Misschien betreft het een jammerlijk en ongewild ongeval wat door niemand te voorzien was en is het niet nodig zonodig een schudige te vinden.
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    dus ze had extreme pijn maar maakte geen geluid, geen schreeuw? onbegrijpelijk