© Jordy Thomassen

Vrije basisschool Stevoort wint MOEV nieuwjaarsactie

Vorige week werd er per provinciaal MOEV-secretariaat een winnaar voor de nieuwjaarsactie bekend gemaakt. Voor Limburg ging de basisschool van Stevoort met de hoofdprijs lopen. MOEV ondersteunt scholen om een kwaliteitsvol en gestructureerd bewegingsbeleid uit te bouwen en in te bedden in het gezondheidsbeleid. Zo ontstaat er een bewegingsrijke schoolcultuur.

Jordy Thomassen

De juffen en meesters van de vrije basisschool in Stevoort deden onlangs mee met de MOEV nieuwjaarsactie. Doel van de wedstrijd was om een verborgen symbool op de website van MOEV (www.moev.be) terug te vinden. Eens ze dat gevonden hadden, moesten ze hun gegevens achterlaten.

Daarna was het vol ongeduld afwachten. Allerlei scholen uit heel Limburg namen deel aan deze wedstrijd. Ook in de rest van Vlaanderen werd er massaal gereageerd op deze actie. Eind vorige week kreeg Ann Linmans, kleuterjuf (lichamelijke opvoeding) het goede nieuws te horen. Haar school kreeg maar liefst tien OKI-DOKI loopfietsen en vijf klaspakketten voor de kleuters ter beschikking ter waarde van 700 euro. Zo draagt MOEV nog iets meer bij tot het bewegingsbeleid in de school.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer