Lady Gaga onthult wat er speelt tussen haar en Bradley Cooper na zinderend duet tijdens Oscars: “Mensen hebben liefde gezien”

Na de Oscars was het optreden van Lady Gaga en Bradley Cooper misschien wel het meest besproken moment van de avond - na de legendarische jurk van acteur Billy Porter tenminste. Gaga en Cooper leken zo verliefd op het podium dat al snel de vraag rees of er niet meer aan de hand was tussen hen. In de laatavondshow van Jimmy Kimmel deed Gaga de waarheid uit de doeken.

nkdr

Gaga en Cooper hulden zich beide in stilzwijgen na hun Oscar-performance. Dat zorgde er alleen maar voor dat de geruchten over een mogelijke relatie tussen de twee meer en meer zuurstof kregen. Dat romantische duet achter de piano en die blik vol verlangen op het einde moesten toch wel iets betekenen?

Bij Jimmy Kimmel onthulde Lady Gaga nu de waarheid: “Ja, mensen hebben liefde gezien, en raad eens? Dat is wat we wilden dat jullie zouden zien.” Het viel natuurlijk te verwachten, maar elke blik en elke beweging werd vooraf afgesproken, elk shot gerepeteerd. Die blik vol verlangen werd niet toevallig zo mooi in beeld gebracht.

“Shallow is een liefdesliedje, ‘A Star is Born’ een liefdesverhaal”, vertelde Gaga. “Het was zo belangrijk voor ons allebei dat we de hele tijd verbonden zouden zijn. Als je liefdesliedjes zingt, dan is dat wat je wil dat mensen voelen. Ik ben een artieste en ik neem aan dat we gewoon goed werk geleverd hebben.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer