Kristof Calvo (Groen) en Jean-Marc Nollet (Ecolo).
Volledig scherm
Kristof Calvo (Groen) en Jean-Marc Nollet (Ecolo). © Photo News

Groen stuurt kandidaten op uitwisseling naar Wallonië

De samenwerking tussen Groen en Ecolo gaat nog een (symbolische) stap verder. In Brussel komen ze al op met een gezamenlijke Kamerlijst, maar er zullen ook Vlaamse groenen op Waalse Kamerlijsten gaan staan, en omgekeerd. “Erasmuskandidaten”, aldus Kristof Calvo.

24 reacties

  • Wesley Kenis

    5 jaar geleden
    En hoe zit het met de vervuiling??? Blijven ze ook daar of is het weeral leuk in de file staan vervuilen met door ons betaalde brandstof en door ons betaalde taksen op die "dienstvoertuigen"
  • Magda De Munck

    5 jaar geleden
    Zijn Calvo en Almachi al gaan Franse lessen gaan volgen in Wallonië? zo te horen niet. Begin bij jezelf voor je lessen geeft aan een ander!
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Ze sturen en wisselen uit, kwestie om de natuur te onderhouden!
  • Ben Strubbe

    5 jaar geleden
    Het is een feit dat Groen een onafhankelijk Vlaanderen niet ziet zitten, maar hij zal toch een tandje moeten bijsteken om zich verstaanbaar te maken in Wallonië, want dat Frans van hem, en dat voor een universitair ! En hopen dat die vermaledijde klimaatwet er niet komt die het land dreigt te ruïneren mocht het niet de doelstellingen halen. Feit is dat met Groen aan de macht in mei, de belastingen pas echt zullen gaan stijgen.
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    In geen 100 jaar zullen wij ooit op die partij stemmen! Zij roepen en tieren maar doen zoals altijd NIETS! Ook voor het klimaat zullen ze niets doen hoor!